Пловдивчанин използва социалната мрежа, за да се обърна с призив

...
</TD
>Пловдивчанин използва социалната мрежа, за да се обърна с призив
Коментари Харесай

Търпението на пловдивчанин се изчерпа: Драги тарикати, разберете, че не сте нещо повече от всички останали

Пловдивчанин употребява обществената мрежа, с цел да се обърна с апел към съгражданите си и всички, пътуващи по новоремонтирания бул. " Хаджи Димитър ", видя Plovdiv24.bg :

" Драги тарикати,

Крайно време е да разберете, че не сте освен това от всички останали в придвижването. Всички ние, които чакаме по 15 минути на бул. " Хаджи Димитър " всекидневно за десния завой в посока " Смирненски " НЕ съдебномедицинска експертиза длъжни да Ви пускаме. Постоянно стотици коли се пробват да лишават преимуществото и от междинна лента да вършат десен завой. Начина за завиване в това кръстовище е единствено един и той е от дясна лента- десен завой. Накрая като стане време за дървото, да не публикувате клипчета из интернет, че са ви малтретирали и нямате вина… Изключението е вярно само за автобусите и коли със специфичен режим на придвижване.

Публикацията му провокира голям брой мнения, като в огромна част от тях минаващите по улицата се оправдаваха с поставената маркировка, само че ето какво отговори създателят на обявата:

" Mаркировката би могла да бъде годна СЛЕД като ремонтните действия приключат и завивайки на дясно нямате САМО ЕДНА лента за придвижване. До тогава ул. Царевец към момента е с една лента в посока и НЯМА как в нея да се наливат коли от няколко ленти в една без да стане ПТП. Затова всички ние наивници седим и чакаме в задръстването, а такива като вас засичат…. Ама кой да гледа, значимото е да се пишат тъпи и безмислени мнения. "
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР