Пловдив е привлекателен град, идват много хора да живеят и

...
</TD
>Пловдив е привлекателен град, идват много хора да живеят и
Коментари Харесай

Кметът: Не знам в Европа да има друга такава община

Пловдив е прелъстителен град, идват доста хора да живеят и работят тук. Ако не подходим с визия, градът ще бъде задушен. Това съобщи пред публицисти кметът, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

" Ние би трябвало да отговорим на тези провокации, нямаме Околовръстно, в Пловдив има други две общини - не знам в Европа да има друга такава община. Системата е натоварена оптимално. Затова би трябвало да предприемем авангардни решения. Такъв беше казусът с пробива при Водната палата - виждате, има тапи, колите стопират на моста, което е неразрешено ", разяснява Димитров.

Кметът похвали строителя на Пречиствателната станция. Същата компания ще строи и 50-метровия басейн и градоначалникът изрази убеденост, че и това оборудване ще е най-хубавото в България. Други строителни компании обаче порица с думите: " За съжаление има компании, които идват да работят през съдилища, през обжалване на поръчки и ние не можем да влияем ".

Цяла година строителите на автомобилния пробив " Модър - Царевец " чакат да минат сътрудниците им, които вършат Южния обходен колектор.Той се построява по план на ВиК - Пловдив, би трябвало да бъде приключен изцяло през 2025 година Изцяло от строителите зависи да се оправят в период, сподели кметът. Припомни, че обектът е тежък, забъркани са доста институции и уточни като чудноват факт, че предходната година се е чакало 7-8 месеца едно писмо от едно министерство. 

Димитров и заместникът му по строителство обикалят непрестанно по строителните обекти да ревизират осъществяването. На всички са дадени крайни периоди, които би трябвало да бъдат спазени. 

Подробности гледайте в прикаченото видео!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР