Петата публична лекция от третия сезон на Start-up Academy ще

...
</TD
>Петата публична лекция от третия сезон на Start-up Academy ще
Коментари Харесай

Двама предприемачи изнасят лекция за финансова грамотност в Пловдив

Петата обществена лекция от третия сезон на Start-up Academy ще се състои през днешния ден в Пловдивския университет " Паисий Хилендарски “. Събитието е с начален час 16:30 ч. в зала " Компас “ на висшето учебно заведение, оповестиха от там.

Лектори ще бъдат Костадин Анастасов – районен управител, и Ясен Йорданов – областен шеф и началник на екип от над 500 души. Костадин Анастасов ще показа основни тактики за ръководство на персоналните финанси и по какъв начин да станем финансово грамотни, а Ясен Йорданов ще показа благоприятни условия за развиване в бизнеса и основни аспекти за сполучливото предприемачество.

На обществената лекция ще бъдат прегледани тематиките: ръководство на персоналните финанси, финансова просветеност, благоприятни условия за развиване в бизнеса и присъединение към екип от експерти. Предвидените лекции и полемики ще дават неповторима опция за обогатяване на знанията в региона на финансите и предприемачеството.

Третото издание на Start-up Academy още веднъж дава опция на преподаватели, студенти и докторанти от Университета да показват своите новаторски хрумвания и да разработят стартъп-проект, с който да получат самопризнание и да завоюват от своите разработки. Съорганизатори на Офиса за софтуерен трансфер са Студентският съвет на ПУ и Клубът на мениджъра към висшето учебно заведение.

Планираните събития ще продължат до ноември 2024 година Конкурсът се организира под патронажа на ректора на ПУ " Паисий Хилендарски “ – проф. доктор Румен Младенов.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР