Печално известният инфлуенсър Петко Караилиев, известен още като Чеченеца, излеза

...
</TD
>Печално известният инфлуенсър Петко Караилиев, известен още като Чеченеца, излеза
Коментари Харесай

Чеченеца проплака: Имаме нужда от подкрепа, момчето от мола си е съвсем нормално

Печално известният инфлуенсър Петко Караилиев, прочут още като Чеченеца, излеза с пост в обществените мрежи, който е публикуван от името на неговата съопруга.

В обявата той приканва за поддръжка на 20.07, когато ще се гледа делото. С него ще бъдат и другите обвиняеми Тодор Чалъков (Тошо Куката) и Даниел Йорданов (Емили Тротинетката).

По неговите думи, момчето, с което се изгавриха в пловдивски мол, не е вманиачен и няма специфични просветителни потребности. Експертиза била потвърдило, че е напълно " естествен ".

Спрямо тримата РП-Пловдив е внесла обвинителен акт. Припомняме, че в началото на април тримата, подкрепени от лицето Стоян Карапатанов, решили да снимат абсурден видеоклип, който след това е споделен в обществените мрежи.

Карапатанов работел на бензиностанция. Пострадалият млад мъж Д.Д., му бил сътрудник, като по темперамент бил доверчив, свенлив, срамежлив и елементарно манипулируем. Той познавал Тодор Чалъков и Петко Караилиев и ги считал за известни. Д.Д. в началото отказвал да взе участие в новия клип, само че защото бил елементарно манипулируем и доверчив, за което Стоян Карапатанов знаел, той го убедил да се включи в фотосите, с цел да стане прочут.  

По авансово разискван сюжет те почнали да снимат клипа, като развеждали  Д.Д. с колан, вързан в региона на шията му, а той лазел на коленете си и имитирал придвижванията на куче. Същевременно му давали команди да сяда, да подава лапа, да лае. Хвърляли на земята празна чаша, която трябвало да занесе на всеки от тях. Ролите им били разпределени – Даниел Йорданов бил " стопанин “ и държал каишката, а Тодор Чалъков и Петко Караилиев давали команди.

Първа/и от ареста излезе Емили Тротинетката/Даниел Йорданов, малко по-късно Куката и  Чеченеца. Паричните гаранции и на тримата са по 1500 лева.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР