Пълен смях, десет бордюра ще икономисат! Някой има ли координати

...
</TD
>Пълен смях, десет бордюра ще икономисат! Някой има ли координати
Коментари Харесай

Трагедия и комедия на едно в Кючука

" Пълен смях, 10 бордюра ще икономисат! Някой има ли координати на общината? " Така пловдивчанин озаглави поста си във фейсбук групата " Забелязано в Кючука ", видя  Plovdiv24.bg.

Човекът е разгласил фотоси, от които се вижда, че не се сменят бордюрите от край до край, а единствено на избрани места. Гледката е повече от комична, само че също толкоз трагична.

Коментатор споделя, че: " Доста пъти обясниха за тези бордюри и плочки, че компанията има обвързване по контракт да възвърне единствено това, което е развалила. "

" Ами аз нямам искания кой ще ги оправи! Общината да си свърши работата следователно, щом е толкоз глупава и великодушна! ", декларира различен.

" За жал в целия град е по този начин. Човек да мине по бул. " Дунав ". Там е същото. Разбити тротоари. Стари бордюри. Нов асфалт. Трагедия е. "

" Не се подигравайте. Така е гласувано и подписан контракт за осъществяване - полагане на тръбите и изкърпване на тротоара. След 4години може да създадат тротоар и велоалея. Нека да се въоръжим с самообладание и да дочакаме пусковия период. Вече мина 1 година.  Цяла България нас гледа - по какъв начин се прави бул. и тротоар ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР