Отстояването на свободата е постоянен процес, който налага непрекъснати усилия.

...
</TD
>Отстояването на свободата е постоянен процес, който налага непрекъснати усилия.
Коментари Харесай

Данаил Ковачев направи специално обръщение към русенци по повод националния празник

" Отстояването на свободата е непрекъснат развой, който постанова непрекъснати старания. Винаги са били нужни хора, които да разпалят искрата на вярата, че можем да бъдем самостоятелни и свободата е наше право. Тя се отстоява във всеки миг, освен на дати и празници ", с тези думи регионалният шеф на Русе Данаил Ковачев се обръща към русенци по случай идното отбелязване на Националния празник на Република България.

" За да ни има през днешния ден, е пролята кръвта на хиляди знайни и незнайни българи от всяко населено място на района и страната. На 3 март да почетем всички, които в действителност са посветили живота си, с цел да я има модерна България, като си напомним имената им и запазим минута безмълвие. Така ние ще съхраним посланията им и те ще останат за поколенията след нас. Да си спомним героите от Русе! Да бъдем техни почтени почитатели и да градим утрешния ден с отговорност, мъдрост и убеденост ", добавя още Ковачев.

Утре регионалният шеф Данаил Ковачев ще взе участие и в проведената от Община Русе гала по случай 3-и март, която ще се състои от 11.30 часа пред Паметника на свободата. Там той ще произнесе и слово.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР