Откриха изцяло обновената Клиника по пневмология и фтизиатрия към УМБАЛ

...
</TD
>Откриха изцяло обновената Клиника по пневмология и фтизиатрия към УМБАЛ
Коментари Харесай

От УМБАЛ Свети Георги се похвалиха. Болницата завърши начинание, започнало преди 10 години

Откриха напълно обновената Клиника по пневмология и фтизиатрия към УМБАЛ “Свети Георги " ЕАД - Пловдив.

Близо пет месеца продължи ремонтът на клиниката, финансиран напълно със лични средства на лечебното заведение. Проектът включва възобновяване на болничните стаи и сервизните пространства за пациентите, замяна на баните, подовите настилки и вратите, ремонт на служебните пространства и възобновяване на цялата материално-техническа база.

Събитието почетоха изпълнителният шеф на университетската болница проф. доктор Карен Джамбазов, заместник-директорите по Диагностична и лечебна активност проф. доктор Жанет Грудева и проф. доктор Иван Дечев, деканът на Медицинския университет Пловдив проф. доктор Мариела Генева, началници на клинични звена, както и чиновниците, ангажирани с осъществяването на плана. Водосвет за здраве и благополучие беше осъществен от отец Марудов.

Началникът на клиниката доцент доктор Владимир Ходжев откри събитието, като показа постигнатите резултати.

" Със завършването на този ремонт завършва един 10-годишен интервал по възобновяване на клиниката, който стартира с нейното пребазиране от База 1 на бул. Васил Априлов към База 2 на бул. " Пещерско шосе ". Тази логистика спомага за по-доброто и сложно лекуване на пациентите, защото реализира съгласуваност с всички експерти от останалите клинични звена. Това е и част от повода многопрофилната болница да бъде желана. Благодаря сърдечно на изпълнителния шеф и на всички съдействали за подобряването битовите условия ", показа доцент доктор Владимир Ходжев.

Изпълнителният шеф на УМБАЛ " Свети Георги " Пловдив проф. доктор Карен Джамбазов благодари на екипа за усърдната работа и изрази убеденост, че новите битови условия ще подкрепят лекуването на пациентите. Той акцентира смисъла на звеното и това, че в него работят едни от най-хубавите и отдадени експерти, като сервира икона на клиниката с благопожелание за здраве, сили и сполучливи каузи.

Със завършването на този план, Клиника по пневмология и фтизиатрия на университетската болница се утвърди като съвременно и новаторско здравно заведение, готово да отговори на възходящите условия на опазването на здравето и да даде на пациентите висококачествени медицински услуги.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР