От около седмица изпращат есемеси от непознат имейл адрес към

...
</TD
>От около седмица изпращат есемеси от непознат имейл адрес към
Коментари Харесай

Странни съобщения започнаха да получават собственици на айфони

От към седмица изпращат есемеси от чужд имейл адрес към притежатели на мобилни устройства с марка iPhone, алармират читатели на Plovdiv24.bg

Съдържанието на известието е предложение за работa, която можете да правите единствено посредством мобилния си телефон. Сумата, която можете да печелите за един ден, е от 3 до 1400 щатски $.

Тази лъжлива скица се показва посредством подправени текстови известия в iCloud, а подавателите са с разнообразни потребителски имена. 

" Здравейте! Ние сме мобилна енергийна компания с физически артикули и печелим такси за обслужване, като предоставяме услуги за спешно зареждане. Сега ние набираме продуктови франчайзополучатели, имате потребност единствено от мобилен телефон, с цел да работите, и можете да печелите от 3 до 1040 щатски $ дневно, като облагите се пресмятат на дневна база. Ако проявявате интерес, апелирам свържете се с нас, посредством Telegrem: @JonNelson220 ", гласи известието.

Свързването с подавателите пренасочва някои от потребителите към страница за вход в персоналния iCloud профил, който има всеки един притежател на iPhone. По този метод при влизане в системата измамниците получават достъп до персонални данни, които всеки консуматор е попълнил и запаметил в устройството си.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР