Определено ситуацията с много пловдивски улици изобщо не е розова,

...
</TD
>Определено ситуацията с много пловдивски улици изобщо не е розова,
Коментари Харесай

Дете пострада до училище в Пловдив

Определено обстановката с доста пловдивски улици въобще не е розова, а през вчерашния ден дете е потърпевшо, родителите са ядосани. Около 13,00 часа, пред очите на кореспондент от Plovdiv24.bg , дете на възраст към 3 години се подхлъзна и падна в кална локва и навехна крачето си на тротоара до учебно заведение " Петко Рачов Славейков " на ул. " Славянска " 82 до " Лаута ". 

След като детето падна и цялото стана в тиня, наш кореспондент беседва с родителите му, които споделиха: " Писна ни детето ни постоянно да пада и да се наранява поради положението на улиците в града, и не е единствено нашето дете, а улиците са рискови за всички деца и възрастни. Само погледнете положението на пътната мрежа.

Дупки, мръсни, кални от дъжда, камъни на всички места, а погледнете и тротоара отсрещ,а където някой е стоварил тухли по средата тъкмо до учебното заведение, откъдето излизат децата. Моля ви снимайте го! Как може такова безхаберие?! Утре като падне някое дете, като се спъне и си счупи крайници, родителите кого да обвинят? Да не би децата да са отговорни, че нямат къде да стъпят? "

В момента отсрещният тротоар в действителност съставлява заплаха за деца и възрастни, откакто към този момент няколко дни има захвърлени тухли по средата, а казаните до тях преливат от отпадъци.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР