Оперативният ръководител на Национален отряд за реакция при бедствия –

...
</TD
>Оперативният ръководител на Национален отряд за реакция при бедствия –
Коментари Харесай

Гражданин за инцидента на Руски: Време е да си зададем един въпрос по пловдивски

Оперативният началник на Национален отряд за реакция при бедствия – Пловдив Красимир Каракашев разяснява нещастието в Пловдив и зададе някои въпроси

Думите на мъжа са предизвикани след жестокия пътен случай към 3.30 ч. в понеделник на бул. " Руски " в Пловдив.

Припомняме, че 21-годишния шофьор Кристиан Екмекчиян и пътуващата на предната седалка Теодора Николова починаха на място, а другите двама техни другари, пътуващи с тях в колата сега са в болница с тежки пострадвания, Пострадал е също и пожарникар, който при избавителната акция е ударен от клон на дърво.

Публикуваме думите на Каракашев без редакторска интервенция:

" Не мислите ли, че е време да си зададем един въпрос по " Пловдивски "

Защо по Пловдивски ли - ами тъй като Пловдив е на челно място по ПТП-а!!!

Кой е отговорен, по-точно какви са аргументите за толкоз честите произшествия в и към града.

Тук можете да се впусните в мисли От - До.

Нека се разисква.

Нека да опитаме да стигнем до заключения!

Нека опитаме да предотвратим разправиите за смачкани ламарини!

Нека опитаме да предотвратим почернени семейства.

Да опитаме да сме по толерантни на пътя.

Свидетели сме на следващия драматичен случай. Свидетели сме на дай Боже единствено две жертви. Нека и потърпевшите да се възстановят.

Но какво докара до този следващ случай. Не не е случай. Инцидент е когато нещо се случи без предумисъл от страна на някой.

А тук, най-малко за мен предумисъл има. Няма по какъв начин без да искаш да натиснеш по този начин педала. Няма по какъв начин това да се случи. А главната причина (не всички медии да питат - каква е причината) тя е ясна на всички - безразсъдна скорост.

Нека си споделяме нещата както са.

До тук стигнахме с недомлъвки, със заобикаляне на действителността. Все едно сме си заровили главите в пясъка и си мислим, че всичко ще се подреди от единствено себе си.

Два млади живота се погубиха. Съболезнования на околните на починалите.

За живота на още двама пасажери лекарите поставят усиля да ги спасят.

Пострадал е пожарникар при опита си да оказва помощ, да си прави работата.

Каква е цената на безразсъдството? "

Думите на мъжа развихриха бурна полемика в мрежата:

" Причините са доста и даже една книга от 100 страници няма да стигне с цел да се изпишат и обяснят всички, само че най-общо казано - корупция в съда (несправедливи присъди), корупция в Министерство на вътрешните работи (без надзор на проблематични сектори по пътя, а криене по храстите), корупция в КАТ, корупция в ДАИ (раздават се книжки на хора, които не знаят обикновени правила за придвижване по пътищата и резултата е забележим - Пловдив е преди всичко по блъснати хора по пешеходни пътеки, лишаване на преимущество и тежки ПТП-та), не на последно място ниско равнище на обучение в начално учебно заведение и детска градина, ниско равнище на образование вкъщи! Обобщено и действително видяно отговорно е цялото ни опростачено общество! "

" Елементарно е, всички курсисти преди шофьорския изпит би трябвало да се качат на един симулатор имитиращ преден удар с 20км/ч дали ще карат с 150 в града когато 2 дни са ги боляли главите и зъбите от симулатора? "

" Нулево равнище на образование на шофьорските курсове. Буквално се продават книжки. Нула ценностна система - най-важно е колата да е скъпа, якето, маратонките да са фирмени, телефона. Това е да си добър родител в България.

Нулев надзор от страна на КАТ за превишена скорост в града. Ето ви, ще има и още жертви. "

" Чалга поколението добре се единствено затрива. Метри по-надолу има задоволително некролози на почтени жертви. Тук почтените жертви и потърпевши са единствено дърветата и пожарникарят. 3:30ч са се прибирали от нощна промяна?

Нурофен е използвал и той и останалите, поради мощната чалга музика в колата?

3мата с него да знаели за положението и маниерите му. Син на служителя на КАТ и татко предприемач. Самият той, постоянно се снимал в лъскави коли, тъй като работел в автокъща. Там, на 6-ти септември убиха музикант.

Там в този регион помляха баничарка с служащи след нощна промяна и зачерниха 3 фамилии.Тук, сутринта, в ковчега се качили 4ма Семерджиевци или оня дето умъртви Милен Цветков.Разликата е, че този път, нямаше почтени жертви.

Семействата им почернени, само че и те имат виновност.

Само не вадете в този момент, какъв брой мъдро дете била тя, по какъв начин той бил първенец.

Извадете от кое заведение си потеглиха по този начин. Там в този регион има много камери. Страшното занапред ще става ясно. Пазете се майни, хвърчат убийци всеки ден. "

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР