Окръжният съд в Пловдив разглежда мярката на обвинения в убийството

...
</TD
>Окръжният съд в Пловдив разглежда мярката на обвинения в убийството
Коментари Харесай

Съдът решава за обвинения в убийство в Харман махала в Пловдив

Окръжният съд в Пловдив преглежда мярката на обвинявания в убийството в пловдивската " Харман махала " на 19 против 20 февруари, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

Обвиняем е 48-годишният Амед, който е наръгал смъртоносно съперника си Смаил след скандал за 20 лв.. Амед е арестуван три дни по-късно след огромна издивартелна интервенция.

Конфликтът сред двамата мъже зародил след разгулен запой в заведение на 19 против 20 февруари. Пред трима очевидци Смаил нанесъл два удара на Амед и го изгонил от заведението. След към 10 минути Смаил се върнал, като носел със себе си кухненски нож с дълго острие. Започнал да наскърбява Амед, двамата се сборичкали, а очевидците се уплашили и избягали от заведението. Амед наръгал с ножа няколко пъти Смаил, който по-късно умрял на място от огромна кръвозагуба. Подаден е сигнал на телефон 112 и незабавно пристигнали полицейски и медицински екипи. Амед избягал и се укривал в изоставена сграда. На 23 февруари е открито местоположението му от чиновниците на Министерство на вътрешните работи и е хванат.

Убитият Смаил е работел в Германия и се върнал в Пловдив краткотрайно. Извършителят Амед има 22 криминалистични регистрации, три пъти е осъждан, като последният път е през 2002 година След осъществяване на убийството той взел телефона на потърпевшия и го оставил в заложна къща, а получените пари проиграл на хазарт. Взел и часовника му.

Обвинението е осъществено закононарушение по член 115 от Наказателен кодекс, за което законът планува отнемане от независимост от 10 до 20 години.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР