Очаквано от доста време е едно събитие в Пловдив, което

...
</TD
>Очаквано от доста време е едно събитие в Пловдив, което
Коментари Харесай

Кога ще се случи очаквано събитие - слушайте в предаването Цветовете на Пловдив

Очаквано от много време е едно събитие в Пловдив, което ще разкрие в целокупност археологическия комплект Небет тепе. Това е едно от тепетата в Пловдив, запазили се до наши дни, към които първоначално е бил издигнат града. 

Защо се бави социализирането на обекта ще ни каже в днешното издание на предаването  " Цветовете на Пловдив " по Радио " Фокус "  ръководителят на плана " По крепостните стени на Филипопол “ Таня Петкова.

Художествена изложба - Смолян гостува на пловдивската аудитория с представителна галерия " Родопа в изкуството ". Експозицията е показана в изложба " Капана ". Инициативата да се покажат творбите в Градска художествена изложба - Пловдив е на куратора на Смолянската изложба - художника Петър Пиронков. Той ще ни опише повече за сбирката. С него ще заменяем и забавни мисли за изкуството през днешния ден.

Ще разберете повече и за идни горещи събития в Пловдив като да вземем за пример тридневната латино фиеста Music & Dance Festival of Love in Plovdiv.

Ивет Калчишкова се срещна със Златин Стайков, уредник, който споделя повече за този латино фестивал. 

Слушайте предаването " Цветовете на Пловдив " по Радио " Фокус " на периодичност 89.9 MHz, всеки вторник, от 14 од 15 часа.

Автор и водещ на предаването е Цветана Тончева.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР