Общобългарски поход за мир и неутралитет се проведе в няколко

...
</TD
>Общобългарски поход за мир и неутралитет се проведе в няколко
Коментари Харесай

Протестираха срещу изпращането на оръжие в Украйна в няколко града у нас

Общобългарски поход за мир и неутралитет се организира в няколко български града. Недоволството е против решението за изпращане на военна помощ за Украйна, заяви Българска национална телевизия.

Във Варна в протестното шествие се включиха близо 200 души, които за към час затвориха централните улици на града. Хората показаха мнение, че България би трябвало първо да се погрижи за личната си войска, а не да въоръжава непозната и по този метод да се въвлича във боен спор. По време на митингите стартира и събирането на подписка за мир и неутралитет на България.

И Бургас се включи в общобългарския поход с апел за мир и неутралитет. Предимно родители се събраха на площада пред общината и се оповестиха срещу решението за изпращане на оръжия в Украйна. Според тях това е замесване на България във войната.

Социалисти от цялата страна - членове, деятели, както и парламентарната група на " Българска социалистическа партия за България " се включиха в Общобългарския поход за мир и неутралитет. Инициативата се организира в над 20 града в страната и има за цел да покаже отношението на българския народ към решението за изпращане на оръжие в Украйна.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР