Областният управител Пламен Янев инициира работна среща преди стартирането на

...
</TD
>Областният управител Пламен Янев инициира работна среща преди стартирането на
Коментари Харесай

9 институции проверяват за нерегламентирани каравани

Областният шеф Пламен Янев инициира работна среща преди стартирането на инспекциите за нерегламентирано разположените каравани. Те стартират от 12 април   и ще продължат и в събота.

На срещата участваха и зам. регионалният шеф Владимир Крумов, кметът на Община Созопол Тихомир Янакиев, зам.-кметът Андрей Николов и началникът на районно управление (на МВР) Созопол Николай Ангелов. Те разискаха организационни елементи, разчистване на мощно нечисти терени от едрогабаритни боклуци, слагането на забранителни табели на плажната линия за нахлуване на транспортни средства и други

Областният шеф Пламен Янев посочи, че инспекциите не търсят борба с жителите и налагане на наказания, а да се лимитират противозаконните къмпинги. Те целят към този момент разположените каравани да бъдат отстранени още преди започване на дейния сезон, добави той.

Проверките ще се извършат взаимно с представителите на 9 институции - Областна администрация Бургас, Община Созопол, ЮИДП, ДГС, Регионална инспекция за опазване на околната среда, БДЧР, ОД Земеделие, ПБЗН, ОДМВР.

Всеки, който е решил да къмпингува, може да направи бърза информация за типа и собствеността на парцела, към който се е насочил, на този линк - https://kais.cadastre.bg  или.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР