Някой е подвел Борисов, че панаирният мост може да се

...
</TD
>Някой е подвел Борисов, че панаирният мост може да се
Коментари Харесай

Здравко Димитров: Някой е подвел Борисов за повдигането на панаирния мост

Някой е подвел Борисов, че панаирният мост може да се вдигне, разяснява пред публицисти кметът на Пловдив екстравагантната концепция на за

" Не знам кой му е споделил. Който го е споделил, го е подвел, че може да стане. Няма по какъв начин да стане, той е остарял мост, на 50 години " - съобщи Димитров.

Припомняме, че сега тече 45-дневен период, в който се умува какво да се прави с пробива при Водната палата. Спирането беше решено от Общинския съвет на Пловдив след цивилен напън. 

Димитров сподели, че трябват визионерски решения, които да работят години напред. Повтори тезата си, че хората от дълго време са създали тунели под водата, а в Пловдив се спори за един пробив. 

Заместник-кметът по превоз добави, че панаирният мост поема голяма част от трафика от всички направления в града и по тази причина пробивът при Водната палата се приема като един от разновидностите за решение на казуса. 

На въпрос дали не се замисля симулация на кръгово кръстовище от южната страна на Герджика или на моста на УХТ, кметът отговори: " Тогава към този момент ще настане празник за града ".

Чонов сподели още, че Европейският център за транспортни политики е сложил . Очаква се да се показват обществено резултатите от това проучване, след което общината ще разполага с още една позиция.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР