Нова инициатива на остров Света Анастасия стартира тази събота и

...
</TD
>Нова инициатива на остров Света Анастасия стартира тази събота и
Коментари Харесай

Запечатайте своите спомени на остров Света Анастасия с нова атракция

Нова самодейност на остров Света Анастасия започва тази събота и ще радва посетителите през летния сезон. На 10 юни професионалният фотограф Алия Казанджиева ще чака всички искащи да запечатат своето премеждие на обичаната дестинация. Освен снимане с фотографска техника от най-голям клас, в услугата е включено и видоизменение в ролята на пирати с нови, истински костюми. Атракцията е подобаваща както за деца, по този начин и за възрастни с авантюристичен дух, които желаят да се потопят в атмосферата на острова и да усетят неговата магия.

Туристите ще могат да получат своите подготвени фрагменти, до момента в който са още на остров Света Анастасия, в границите на своя престой от 2 часа. Кадрите се печатат на място на фотографски принтер, на висококачествена фотографска хартия.

" Не се колебайте и преживейте тази страст да се превъплатите като корсар на единствения туристически остров в България! Създайте своите летни мемоари и запечтайте вашите щастливи моменти, които ще живеят върху фотосите вечно “, споделя Алия Казанджиева.

Тази събота на острова ще се организира и самодейността " Чистото Черно море “, в която ще се включат водолазите от клуб " Приятели на морето " – Бургас “ В този ден се открива и плажното барче, а за положителното въодушевление на гостите ще се погрижат Николай и Илиян - акустично! И защото този ден е част от Мидения уикенд, гостите на Света Анастасия ще могат да опитат гратис прясно изпечени миди на тенекиена кутия - една от запазените марки на Острова.

Корабите " Бургус “ и " Анастасия “ извършват ежедневни курсове от Магазия 1 до острова, като е належащо да извършите своята резервация за пътешестване на тел. 0882 004 124.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР