Независимият общински съветник от ОбС - Пловдив за пореден път

...
</TD
>Независимият общински съветник от ОбС - Пловдив за пореден път
Коментари Харесай

Съветник към кмета: Спри пробива до Водната палата

Независимият общински консултант от Общински съвет - Пловдив за следващ път прикани кмета да спре плана за пробив при Водната палата. Ето какво написа:

" Днес е последният вероятен ден, в който кметът, може да излезе от проблема с пробива до Водната палата.

От самото начало на този план, кметът и екипа му, не изготвиха прелиминарен план на пробива. Не изготвиха и трафични данни. Не организираха и публично разискване, на което да дават направен и стимулиран план. Целият план бе обгърнат в тайнственост и с изключение на устни заклинания на и Пламен Райчев, обществеността на Пловдив и Общинският съвет не получиха никакви действителни причини, за какво този пробив е потребен за града.

След като обществеността се подвигна и в доста къси периоди откри серия пороци на пробива до Водната палата, се стигна и до инспекция от РДНСК. Съвсем предстоящо, тя откри пороци в заповедта за строително позволение за пробива до Водната палата.

Поради тези аргументи, поради утрешното изключително съвещание на Общински съвет по тематиката за пробива, приканвам, самичък да анулира своята явно порочна заповед за строително позволение и да спре строителството на този обект. Това е единствената законова, а и разумна и вярна стъпка, която може да се предприеме в актуалната не лека обстановка. "
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР