Незабавна проверка на РЗИ Пловдив предизвика публикация на Plovdiv24.bg,свързана с

...
</TD
>Незабавна проверка на РЗИ Пловдив предизвика публикация на Plovdiv24.bg,свързана с
Коментари Харесай

След публикация на Plovdiv24.bg: РЗИ провери студентските общежития

Незабавна инспекция на РЗИ Пловдив провокира обява на Plovdiv24.bg ,свързана с мизерните условия, в които живеят студенти от Пловдивския университет " Паисий Хилендарски ", обитаващи общежитията на бул. " Марица " 10, блок 1 и блок 5.

По-рано тази седмица те се свързаха с нас, Притеснителните им разкази бяха подплатени с голям брой фотоси, които са предиздвикали РЗИ Пловдив да направи неотложна инспекция още в сряда. 

Свързахме се с шефа на Дирекция " Обществено здраве " доктор Цвета Иванова, с цел да разберем, какво е установила инспекцията на блок 1 и блок 5.

От нея научихме, че на университета ще им бъде направено наставление за отстраняване на проблемите, като боядисване, унищожаване на олющена мазилка, козметични корекции.Тя показа, че в стаите отоплението е било включено, било е топло, а студентите са били по пай ръкав.

Според РЗИ обстановката не е толкоз притеснителна, колкото в началото е била показана.

Служителите не са могли да ревизират безусловно всички стаи на територията на общежитията, тъй като част от тях били заключени. 

" Всичко, което е можело да бъде тествано и чиновниците са били позволени, е тествано. "

Констатирана е извънредно остаряла износена дървена дограма на територията на първи блок. Направено е наставление за слагане на нова дограма, само че евентуално тя ще отнеме повече време.

Срокът за премахване на проблемите е доникъде на март, а за слагането на новата дограмата - 1 година.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР