Неочаквано и необичайно събитие в българския политико-историко-социално-дипломатически живот се е

...
</TD
>Неочаквано и необичайно събитие в българския политико-историко-социално-дипломатически живот се е
Коментари Харесай

Изненада: Костадинов благодари на Пейков за акцията в Украйна

Неочаквано и извънредно събитие в българския политико-историко-социално-дипломатически живот се е случило тази заран. Основен воин в него е върлият бранител на Русия - ръководителят на партия " Възраждане ". Вторият участник е пловдивският издател Манол Пейков, който пък е главен мотор на събиране на помощи за бедстващите жители в Украйна. е ориентирана към обезпечаване на генератори. Но ето описа на самия Манол Пейков:

" Тази заран ми се обади господин от партия " Възраждане ", ръководител на парламентарната комисия за българите, живеещи зад граница.

Беше общителен и настоятелен, поздрави ме за работата, която правя и ме попита дали може да ми изпрати запитването за потребност от генератори на сдружение " Кирил и Методий " от Болград (което самите те са изпратили до държавната ни администрация).

Отвърнах му, че да, несъмнено – в действителност аз към този момент ги имам поради, видял съм писмото (публикувано в медиите), само че нямам пряк контакт и не зная какви тъкмо са им потребностите. Обеща, че секретарят на комисията ще ми ги изпрати. Добави също, че решението дали да изпратим генератори точно там (или някъде другаде) си е напълно наше – въпреки всичко акцията е дарителска. И отново ме поздрави за положителното дело.

Нямам визия по какъв начин похвалата за събирането на пари за генератори за премазаната от съветския имперски ботуш Украйна се връзва в персоналния му ценностен мавзолей с настоятелните апели за овакантяване на Европейския съюз и за присъединение на България към евразийската " зона на въздействие ". Бях прекомерно сънен, с цел да попитам. Пък и не е диалог за по телефона ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР