Нечовешко, Неприемливо,Отвратително са само част от епитетите, които хората на

...
</TD
>Нечовешко, Неприемливо,Отвратително са само част от епитетите, които хората на
Коментари Харесай

Гласове от протеста в Пловдив: Нечовешко, отвратително!

" Нечовешко ", " Неприемливо ", " Отвратително " са единствено част от епитетите, които хората на митинга нощес в Пловдив използваха, с цел да дефинират случилото се с 18-годишната Дебора от Стара Загора. Репортер на Plovdiv24.bg събра позициите на жителите по отношение на зверството.

" Нечовешко, нечовешко, не мога да си показва, че младеж, претендиращ за съвремие, е в положение да извърши подобен скотски акт на едно беззащитно творение. При положения, че нито са в брак, нито не са в наякваи сериозни връзки. Нищо не го оправдава за това безумство. Омерзен съм за какво улицата и обществените мрежи правораздават сега.

Къде е прокуратурата? Къде са овластените с тоги, с цел да покажат единство за това безвластие, което не е от през вчерашния ден?

Живеем в една извънредно дива изродена народна власт. Съжалявам, че изобщо се изправяме по такива мотиви. Вместо да сме щастливи, че живеем в Европа и живеем обикновено ", показа пред камерата ни мъж.

Младо момиче, пристигнало на митинга със своята сестра и дребна племенница, показа, че насилието не познава пол и раса.

" Тук съм, тъй като считам, че това, което се е служило, е недопустимо, както и че правосъдната система не е реагирала навременно. Не поддържам насилието. Насилието няма пол, няма цвят. Не бива да се толерират този вид дейности, без значение от каква област си. Надявам се, индивидът да е осъден по най-сериозния метод. Това, което се случва, е непоносимо. Не желая да има различен сходен случай. Нека се даде повече публичност на това събитие. "

Други две дами бяха пристигнали с готовност за смяна в законодателната система.

" Тук сме, с цел да изразим гражданската си позиция против случая, който стана притежание. Благодарение на обществените мрежи, а не толкоз на медиите. Искаме правдивост и наказване за причинителя. Искам да се защитим нас, децата си, бъдещето потомство. Законът би трябвало да се промени. Несериозна е правосъдната система против насилието на дами. Тези тежки случаи ли би трябвало да се случват, с цел да се подтикнат институциите към смяна? "

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР