Най-новата детска градина Чайка в Пловдив официално заработи, разбра Plovdiv24.bg. 100 деца,

...
</TD
>Най-новата детска градина Чайка в Пловдив официално заработи, разбра Plovdiv24.bg. 100 деца,
Коментари Харесай

Най-новата детска градина в Пловдив официално заработи

Най-новата детска градина " Чайка " в Пловдив публично проработи, разбра  Plovdiv24.bg.  100 деца, разпределени в 4 групи, посещават към този момент детското заведение. Припомняме, че 9 поради ремонта и построяването на улица " Богомил ".

След освещаване на пространствата от отец Ангел в наличието на кмета на регион " Източен " детската градина към този момент действително беше открита.

" Районът ни непрестанно се разраства, нуждата от нови детски и образователни заведения от ден на ден се усеща. С този взрив на строителството и желанията на младите фамилии, провокациите пред локалната администрация са от ден на ден ", показа районният кмет, който изрази и удовлетворение от това, че детската градина към този момент действително работи освен това с най-модерна среда за образование на децата.

Това е втората база на детска градина " Чайка " и в нея са децата, които до скоро са посещавали подблоковите помещения на ул. " Радко Димитриев " и ул. " Гълъбец ".

Освен с добре обзаведение стаи детската градина разполага с басейн, кухня, където на място се подготвя храната.

За признателност за напъните и поддръжката шефът на детската градина Мария Петрова връчи на кмета специфичен плакет. Той персонално се убеди в отличните условия, които дава градината, като уточни, че вследствие на напъните на всички шефове в " Източен " качеството на услугата, предоставена в детските градини в региона значително се е завишило.

ДГ " Чайка " е и базова към Пловдивския университет " Паисий Хилендарски " и студентите ще могат да се образоват в по-добри условия.

При построяването на новата тротоарна настилка на ул. " Богомил " обаче строителите са не запомнили да създадат метод към детското заведение и се постанова деца и родители да прескачат или вървят в зелената повърхност, с цел да влязат в детската градина.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР