Навлязохме в третата година в програмния си период, а все

...
</TD
>Навлязохме в третата година в програмния си период, а все
Коментари Харесай

Кметът на Бургас каза защо се бавят ремонтите на улиците в града

Навлязохме в третата година в програмния си интервал, а към момента нямаме стартирали европейски стратегии. Това, което прогнозирахме преди 3 години за жалост още не сме го стартирали. Това сподели пред публицисти кметът на Бургас Навлязохме в третата година в програмния си интервал, а към момента нямаме стартирали европейски стратегии. Това, което прогнозирахме преди 3 години за жалост още не сме го стартирали. Това сподели пред публицисти кметът на Бургас, съобщи кореспондент на.

" Всички се радваме, че към този момент имаме постоянно държавно управление и се надяваме оптимално скоро да стартира и приемът, подготовката и утвърждението на стратегиите. Хубавото е, че новият програмен интервал дава по-голям акцент не на броя импортирани планове, а на тяхното качество. Мисля, че Бургас е по-подготвен, т Burgas24.bg ъй като сме в конкуренция с всички останали общини в страната. Ние приготвяме доста качествени планове, които ще получат по-голям брой точки, спрямо станалите градове и се надяваме  Бургас да получи повече средства и да решим повече проблеми на града ", сподели кметът Николов.

Много са плановете, които чакат държавно или европейско финансиране означи кметът. Сред тях са построяването на Детската болница и планове, свързани с трафика.

Поради забавено финансиране на план на ВиК се бави ремонтът на уличната настилка в ж.к.   " Възраждане ", на ул. " Индустриална " и " Мария Луиза ".  

" Това са най-тежките години, откогато съм кмет. Един деен човек като мен влиза в изтощение, когато види, че нещата не зависят от него, а това, което зависи от мен и екипа ми е изпълнено, а в действителност, този, който би трябвало да спомага това се осъществя, го няма отсреща.   , съобщи кореспондент на Burgas24.bg .

" Всички се радваме, че към този момент имаме постоянно държавно управление и се надяваме оптимално скоро да стартира и приемът, подготовката и утвърждението на стратегиите. Хубавото е, че новият програмен интервал дава по-голям акцент не на броя импортирани планове, а на тяхното качество. Мисля, че Бургас е по-подготвен, защото сме в конкуренция с всички останали общини в страната. Ние приготвяме доста качествени планове, които ще получат по-голям брой точки, спрямо станалите градове и се надяваме  Бургас да получи повече средства и да решим повече проблеми на града ", сподели кметът Николов.

Много са плановете, които чакат държавно или европейско финансиране означи кметът. Сред тях са построяването на Детската болница и планове, свързани с трафика.

Поради забавено финансиране на план на ВиК се бави ремонтът на уличната настилка в ж.к.   " Възраждане ", на ул. " Индустриална " и " Мария Луиза ".  

" Това са най-тежките години, откогато съм кмет. Един деен човек като мен влиза в изтощение, когато види, че нещата не зависят от него, а това, което зависи от мен и екипа ми е изпълнено, а в действителност, този, който би трябвало да спомага това се осъществя, го няма отсреща.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР