напусна партията на . Лилия Недева продължава политическата кариера

...
</TD
> напусна партията на . Лилия Недева продължава политическата кариера
Коментари Харесай

Пловдивчанка се отрече от Стефан Янев

напусна партията на. Лилия Недева продължава политическата кариера в обединението " Заедно " на и Любомир Каримански. Това заяви самата тя във Facebook.

" Скъпи другари,

През лятото на 2022 година одобрих да вземам участие в изборите на 02.10.2022 година, като част от листата на Коалиция “Български Възход " за 16 МИР - Пловдив град.

Решението ми бе повлияно от декларираните от цели - меритокрация (управление на способните), справяне с демографката рецесия, разговор и единодушие за справяне с политическата рецесия.

С поддръжката на българските жители Коалиция “Български Възход " стана част от 48 мия Парламент, а аз депутат от Пловдив.

Това доверие бе голям късмет за и “Български Възход ", опция думите да станат каузи, а групировката да покаже, че е дълготраен план окуражен да донесе същинска Промяна.

Днес, седмица преди началото на изборната акция за 49 то Народно събрание е време за равносметка. Моята е, че през тези месеци, “Български Възход ", водена от, не отговори на упованията, не потърси способните, остана следващия лидерски план за избавяне на персонален рейтинг.

В навечерието на изборната акция, групировката няма структури, загуби доверието на съдружните си сътрудници, липсва изясненост кои са лицата на “Български Възход " по райони и чия номинация са.

Заявката за разговор се трансформира в опит за съглашателство със Статуквото! Защото да твърдиш, че ще се явиш самичък, а да допускаш “квоти " в листите си за обединения от предишното и за корпоративен избор е съглашателство и самопризнание, че не си извършил поетите обещания към хората, които те поддържаха в изборите на 02.10.2022 година и в работата на 48 - мия Парламент.

Предвид горното декларирам на господин Янев, обществеността и жителите на Пловдив, че отхвърлям да вземам участие в изборите на 02.04.2023 година като претендент на Политическа партия “Български Възход ", само че оставам с съдружния сътрудник от Коалиция “Български напредък " - Партия на Зелените в лицето на господин Владимир Николов и се причислявам към Коалиция ЗАЕДНО ", написа още Недева.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР