Наемите на двустайни жилища от около 60 кв. м в

...
</TD
>Наемите на двустайни жилища от около 60 кв. м в
Коментари Харесай

Наеми в Пловдив започват от 700 лева, други от 1300

Наемите на двустайни жилища от към 60 кв. м в желаните от хората квартали на Пловдив стартират от 700 лева на месец, демонстрират наличните разгласи. Става въпрос за жилища ново строителство, които са обзаведени с чисто нови мебели, само че без да бъде употребен прекомерно огромен бюджет. В по-привлекателните централни региони и към университетите наемите доближават 1000-1200 лева

Огромната част от предлаганите парцели чартърен са купени с капиталова цел. Обзаведени са от притежателите, с цел да намерят по-лесно наематели и надлежно да бъдат отдадени на по-висока цена.

В Пловдив недостиг на жилища има в центъра на града, по тази причина наемите на обзаведени фамилни жилища с две спални стартират от 1300 лева на месец. В другите квартали на града има огромен избор на предлаганите парцели. Най-търсени са обзаведените жилища, тъй като в тях наемателите могат непосредствено да се пренесат без да влагат някакви средства. Това е огромно преимущество за хората, които считат след време да купят личен дом.

Повечето наематели не обичат да дават пари за обзавеждане, с цел да могат при съществуването на по-добра оферта на пазара елементарно да сменят квартирата си. Но на пазара има и редица остарели и необзаведени жилища, които се дават чартърен. Те са комфортни за хора, които към този момент имат някакви мебели или имат съответни условия към обзавеждането.

В напълно крайните квартали на Пловдив наемите стартират от 400 лева Средните месечни наеми в града за едностайни жилища са 500 лева, за двустайни - 700 лева, за тристайни - 900 лева, а за по-големи и първокласни парцели - към 1300 лева

Голям интерес има освен към парцелите в самия Пловдив, а и към къщите в околните села. Сред аргументите за това е, че къщите обезпечават по-голяма независимост на притежателите от градските жилища. Същевременно дистанцията не е огромно и човек всеки ден може да пътува до работното си място в града.

Марково е едно от най-бързо разрастващите се пловдивски села през последните години - както по брой нови поданици, по този начин и по разрешителни за градеж. Новото строителство непрекъснато трансформира границите на селото и последователно го слива с близките обитаеми места, написа " Труд ". От птичи взор е мъчно към този момент да се разграничи къде свършва Марково, къде стартира Първенец или Белащица.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР