На прага на петите поред избори за 2 години бих

...
</TD
>На прага на петите поред избори за 2 години бих
Коментари Харесай

Пепа Деведжиева: Добре си помислете!

На прага на петите подред избори за 2 години бих желала да моля този път хората добре да помислят – и освен в деня за размисъл, да си дадат повече време. И след това да отидат да гласоподават, да не разчитат, че някой различен ще свърши тяхната работа, тъй като от нас зависи кой ще ни ръководи.

Това каза Пепа Деведжиева, лидер на листата на паркия КОД в 16 МИР Пловдив град. Формацията е с № 11 в интегралната бюлетина за изборите на 2 април 2023 година. И прибавя:

Наслушахме се на празни приказки и обещания за разпределяне на помощи и повдигане на приходите. Това няма по какъв начин да се случи – заплати не се подвигат по партийна заръка, а и опциите на бюджета не са безкрайни. Не желаеме да живеем във финансово нестабилна страна, нали?

Затова приканвам хората този път да гласоподават за една същинска дясна партия, каквато е КОД. Само дясно ръководство може да сътвори правила и да насърчи конкуренцията, а когато на частния бизнес не му се пречи, той ще обновява технологиите, които употребява, и ще назначава от ден на ден и повече хора, които ще задържа с положителни заплати. Само конкуренцията на пазара може да докара до рухване на цените, приказките за таван на надценките са чист популизъм, освен това този вид ограничения са на процедура неизпълними.

За последните 2 години минахме през доста опити и леви политики, чиито последици занапред ще плащаме всички. Затова подкрепете същинската десница на 2 април. Партия КОД е с №11 в бюлетината!

Купуването и продаването на гласове са закононарушения!
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР