На официална церемония, провела се в сградата на Областна администрация

...
</TD
>На официална церемония, провела се в сградата на Областна администрация
Коментари Харесай

Новият областен управител на Благоевград Георги Динев обеща провеждането на честни и свободни избори

На публична гала, провела се в постройката на Областна администрация – Благоевград, новоназначеният регионален шеф на Област с административен център Благоевград Георги Динев встъпи в служба, съобщи кореспондент на " Фокус “.

Вече някогашният регионален шеф на Благоевград Мария Димова сподели, че за нея е чест алегорично да му съобщи ръководството на Област Благоевград посредством връчването на Решение № 324 от 8 май, с което Георги Динев е назначен за новият регионален шеф на Област с административен център Благоевград.

" Пожелавам ви на първо място здраве, сили и триумф в новото начинание. Надявам се, че за вас приоритет ще бъде освен провеждането на почтени и транспарантни европейски и парламентарни избори, само че и опазване на всички положителни практики, които са стартирали тук в Област Благоевград. Една от тях е и продължената от мен отбрана на държавната благосъстоятелност. Сигурна съм, че и екипа на Областна администрация Благоевград ще ви спомага във всичко с последователност, с даването на всички положителни практики, които са стартирани и се надявам да продължат. Надявам се да защитите и позициите на Областна администрация Благоевград във връзка с започнатите от нас планове, които са доста значими за района, включително да бъдат продължение всички дейности, които са свързани с реализирането на най-големия стратегически план, за който предходната година бе подписано европейско финансиране. На добър час! “, сподели още Мария Димова.

От своя страна Георги Динев благодари на Мария Димова и съобщи, че за него от извънредно огромно значение е приемствеността.

" Винаги съм се управлявал от този собствен принцип, по тази причина желая да ви уверя, че ще работя като приемственик на госпожа Димова. Ще продължим да надграждаме това, което е направено досега от цялата Областна администрация и съм убеден, че екипът, който сварвам тук е работещ екип с работеща администрация. Още от през днешния ден ще стартираме да работим в полза на всички поданици на Област Благоевград. Моето встъпване през днешния ден съответствува със започващата единствено след няколко часа предизборна акция и в този ред на мисли като главен собствен приоритет и приоритет на цялата регионална администрация ще слага провеждането на почтени и свободни избори “, добави Динев.

Новият регионален шеф разяснява, че е щастлив от обстоятелството, че още при първата си среща представителите на политическите партии в Област Благоевград бързо са стигнали до консенсус за състава на Районната изборна комисия.

" Много се надявам през целия месец на предизборната акция това съгласие и този консенсус да продължи и акцията да протече спокойно, в символ на почетени и колегиалност сред политическите партии. Аз като регионален шеф и цялата регионална администрация ще съблюдаваме и спомагаме за провеждането на една естествена предизборна акция и обикновено протичане на изборния ден. Ако изключим за момент тематиката за изборите, то различен главен приоритет е да повишим имиджа на района. Зная, че когато работим в екип, има последователност, нещата ще се получат “, прибави Динев.

Георги Динев е роден на 29.07.1975 г в град Петрич. Той е магистър по предприемачество и мениджмънт от Техническия университет в Габрово. Професионална подготовка - Инженер – икономист. Бил е ръководител на Общински съвет - Петрич от 2015 до 2017 година. Също по този начин е бил депутат в 44-то, 45-то и 46-то Народно заседание. Женен е, с две деца.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР