На обществено обсъждане днес ще бъде подложено намерението на частен

...
</TD
>На обществено обсъждане днес ще бъде подложено намерението на частен
Коментари Харесай

В Кючука обсъждат да има ли нова 25-метрова сграда

На публично разискване през днешния ден ще бъде подложено желанието на частен вложител да строи 25-метрова постройка на ул. " Братя Бъкстон “ 107 в Пловдив, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg

Теренът е благосъстоятелност на компания " Белмекс ". Той се намира наоколо до постройката на Национална агенция за приходите, на мястото на бивше заведение. 

Имотът е с повърхност от 400 квадратни метра и попада в озеленена зона, само че съгласно общия организационен проект не е зона за озеленяване, посочи кметът на регион " Южен “. 

" Намерението да бъде застроено  следващото зелено пространство касае прекалено много хора, тъй като към въпросния парцел има доста жилищни блокове. Призовавам хората да дойдат на разискването и да кажат своето мнение ", съобщи Язов.

Цялото управление на региона е уверено, че при актуалността на тематиката за презастрояването на региона и целия град хората не би трябвало да остават с усещането, че нещо се прави на мрачно и би трябвало да имат време за реакция, а не да бъдат поставяни пред приключен факт.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР