На 29 ноември 2023 г. в Регионален исторически музей -

...
</TD
>На 29 ноември 2023 г. в Регионален исторически музей -
Коментари Харесай

Творци на надежда кани на благотворителна изложба-търг с произведения на творци в неравностойно положение

На 29 ноември 2023 година в Регионален исторически музей - Пловдив ще се организира благотворителна галерия – търг с творби на изкуството на създатели в неравностойно състояние. Целта на събитието е набиране на средства за създаване на налична среда в публични здания в гр. Пловдив и основаване на изложба с непрекъсната експозиция.

Събитието се провежда от фондация " Творци на вяра “, с ръководител на УС Микеле Санторелли.

" Творци на вяра " е неправителствена организация, чиято задача е да подкрепя консолидираното и реализацията на хората в неравностойно състояние. Основни цели на фондацията са: разпространение творчеството на хора в неравностойно положение; основаване на изложба с непрекъсната експозиция; насърчаване на човешките запаси и подкрепяне основаване и рационализиране на хрумвания, концепции и креативен модели; поддръжка за културния, просветителния и креативния продан сред персони от всички елементи на света; присъединяване в планове и събития, целящи повишение на мотивацията, творчеството и креативното мислене във всички пластове на обществото; консолидиране на творчески  действия в разнообразни сфери от обществените практики. За повече информация посетете: www.creatorofhope.com

Програмата на събитието е както следва: 16:00 - 18:00 ч - оглед на творбите; 18:00 - 19:00 ч - търг; 19:00 - 20:00 ч – коктейл.

Благотворителната галерия – търг ще е в музикален акомпанимент от Квартет за флейта, саксофон, кахони и китара - Явор Ангелов, Галатея Мутафова, Алекс Швадчина и Борис Гроздев и със специфичното присъединяване на Мартина Куртева, вокал.

Покани за присъединяване са отправени към над 200 представители на Пловдивският бизнес, представители на публични и държавни институции, задгранични посетители и представители на неправителствени организации работещи в обществената сфера.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР