На 23 ноември вечерта в Бургас ще бъде повече от

...
</TD
>На 23 ноември вечерта в Бургас ще бъде повече от
Коментари Харесай

3 жени на поход по принуда в планината ще говорят за любов, прошка и всичко между тях

На 23 ноември вечерта в Бургас ще бъде повече от забавна. От 19 часа в спектакъл " Адриана Будевска “ сцената ще превземе трупата на Театър " Българска войска “, с цел да показа премиерно " Стъпка по стъпка “. Постановката е от Питър Куилър, под режисурата на превъзходната Лиза Шопова. Действието  в пиесата, отдадена на любовта, заплита цялостен куп трогателни и смешни обстановки и наблюдава провокациите, пред които се изправя другарството на три дами. Героини са Паула - Анастасия Ингилизова; Софи - Гергана Плетньова и Моника - Евелин Костова, тръгнали малко " по насила “ на двудневен поход в планината. Компания на дамите на сцената ще вършат и трима джентълмени - Даниел Върбанов, Денислав Маринчев и Стефан Роглев  - студенти в НАТФИЗ " Кръстю Сарафов “ от класа на проф. Атанасов.

" Какво се случва, когато три дами малко " по насила “ потеглят на двудневен поход в планината? Естествено си споделят, само че не всичко, след това без забележима причина се карат и разумно се сдобряват, " малко “ се напиват, сякаш се ненавиждат, само че пък доста се обичат. Да, на пръв взор това е цялостен безпорядък от усеща, само че ние дамите го назоваваме другарство. И колкото и да ни вълнуват мъжете, има нещо, което те не могат да ни дадат, а то е тъкмо този разпръснат пъзел от усеща, в който ние съумяваме да не се изгубим “ – споделя Лиза Шопова и прибавя: " И въпреки всичко: Това, което се случва в планината, си остава в планината! “

Заповядайте да споделите приключенията на три дами из дебрите на природата. Там, в дивото ѝ сърце, те ще слязат от влака на забързаното всекидневие и ще имат времето и опцията да схванат същински тези до себе си, да надникнат в личните си сърца, да разкрият премълчаните секрети и обиди и да вземат значими решения.  Ще си кажат ли истината, ще намерят ли сили да си простят, ще оцелеят ли в тази враждебна среда? Стъпка по стъпка ще вървим с тях към върха, където би трябвало да си вземат последно довиждане с тяхна умряла другарка.

Подарете си час и половина в света на Питър Куилър, пресъздаден от Лиза Шопова. Стъпка по стъпка, из една красива история за женското другарство.

 Премиерата е от 19 часа на 23 ноември (сряда) в Държавен спектакъл " Адриана Будевска “, Бургас. Билети можете да намерите на касата на НХК. За повече информация и резервации:  0894898098 Маруся Русева, " Арт Ателие. “
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР