Мощно рокерско шествие минава в момента по улиците на Пловдив,

...
</TD
>Мощно рокерско шествие минава в момента по улиците на Пловдив,
Коментари Харесай

Мощно рокерско шествие по улиците на Пловдив

Мощно рокерско шествие минава сега по улиците на Пловдив, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg . Десетки мотористи, преоблечени като Дядо Коледа, минаха през някои от огромните булеварди в града под тепетата.

Лека блъсканица се получи на кръстовището сред бул. " Източен " и улица " Богомил ", където и без друго придвижването е много натоварено.

" За поредна година PLD Riders организираме Коледната ни акция " Отвори сърцето си, подари усмивка “. Различното тази година е, че към нас публично се причисляват и клуб Offroad Пловдив, с които един до друг и несъмнено, дружно с Вас, ще подарим още по- необятни детски усмивки.

След като през акцията,,Коледа 2021 година " бяха обхванати всички домове за деца без родители, още веднъж ще го създадем. Обиколката за подаряване на подаръците на децата ще се състои на 24.12.2022 година (събота), като събирателен пункт е бензиностанция,,Газпром " - до Митницата.

Прилагаме описите с желанието на всяко дете, предоставени ни от шефовете на съответните комплекси за деца без родителска грижа. Всеки искащ да обезпечи подарък или да се включи под една или друга форма в акцията, може да написа на страницата ни, с цел да отметнем като обезпечено съответното дете или деца.

За облекчение сме обезпечили пунктове за събиране на дарове, а в случай че инцидентно не намерите комфортен за Вас, още веднъж може да ни пишете. След описите с желанията на децата ще откриете и лист с точките за събиране.

Ако пък сте компания, желаеща да се включи в акцията ни като даде лакомства, играчки, плодове или каквото и да било за децата – не се тормозете да ни пишете още веднъж, дано създадем Коледа 2022 година за децата без родители в Пловдив незабравима дружно! ", оповестиха във връзка самодейността от PLD Riders.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР