Много от инициативите на младежката организация на ГЕРБ в Пловдив

...
</TD
>Много от инициативите на младежката организация на ГЕРБ в Пловдив
Коментари Харесай

Работата с почтени и мотивирани хора - приоритет на МГЕРБ в Пловдив

" Много от самодейностите на младежката организация на ГЕРБ в Пловдив към този момент се трансфораха в традиция и са наложени във времето. Младите хора са измежду най-активните освен на локално, само че и на национално равнище. Разчитаме на Вашата креативност и сила “ – това съобщи регионалният координатор на ГЕРБ в Пловдив нощес на номинационното заседание за избор на ново регионално управление на МГЕРБ.

На срещата участва и ръководителят на МГЕРБ в страната Георг Георгиев, както и членът на НИС на МГЕРБ Йосиф Танев.

" Инвестициите в инфраструктура, обучение и спорт, за които водачът на ГЕРБ персонално се застъпи в годините, трансфораха втория по величина град в страната в привлекателен център за десетки хиляди българи, които осъществят своя капацитет в редица браншове с висока добавена стойност “, съобщи Георг Георгиев.

Подчертано бе, че приоритет на младежката ни организация в Пловдив ще остане работата точно с стимулираните и честни младежи, за които интелигентен и просветен е естествено положение, а не изкуствено присвоен етикет.

За регионален ръководител на МГЕРБ в Пловдив-град бяха издигнати три кандидатури. Най-голяма поддръжка получи актуалният заместник-кмет на регион " Тракия “ Красимир Терзиев. Другите номинирани са Николай Арабаджиев – заместник-кмет на регион " Южен “ и Звездилян Недев.

Предложени бяха претенденти за учредителен секретар и за директорски съвет на МГЕРБ в Пловдив-град.

Съгласно устава на партията новото управление ще бъде одобрено с решение на Изпълнителната комисия на ГЕРБ.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР