Млад мъж е с опасност за живота след катастрофа на

...
</TD
>Млад мъж е с опасност за живота след катастрофа на
Коментари Харесай

Борят се за живота на млад мъж, катастрофирал на пътя Каблешково – Бургас

Млад мъж е с заплаха за живота след злополука на пътя Каблешково - Бургас, км 62 от село Лъка в посока Бургас (в изискванията на десен завой), оповестиха от ОДМВР-Бургас. Инцидентът е станал на 22 май т.г. към 18.28 часа. 

Поради придвижване с несъобразена с пътните условия скорост л.а. " Мерцедес 250 D ", с бургаска регистрация, ръководен от 24-годишен бургазлия навлиза в лентата за насрещно придвижване и удряйки се поредно в лек автомобил " Алфа Ромео ", с бургаска регистрация, ръководен от 41-годишен мъж от село Гюльовца и в прикаченото към него ремарке, се прекатурва. 

От злополуката потърпевши лидерът на л.а. " Мерцедес " и неговата 16-годишна спътничка, пътуваща на предната дясна седалка - съветска гражданка с дълготрайно престояване в Бургас, които са настанени за лекуване в УМБАЛ - Бургас. 

24-годишният мъж е в " Реанимация " с фрактура на бедрена кост и голям брой контузии, с заплаха за живота, а 16-годишното момиче е настанено в " Неврохирургия " със разтърсване на мозъка. От лидера на л.а. " Мерцедес " е взета кръвна проба за приложимост на алкохол и опиати. Вторият лидер е тестван за алкохол, като дрегера отчел негативен резултат.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР