Министерството на младежта и спорта осигури 6 милиона лева, с

...
</TD
>Министерството на младежта и спорта осигури 6 милиона лева, с
Коментари Харесай

Отпуснаха пари за ремонт на Спортното училище в Пловдив

Министерството на младежта и спорта обезпечи 6 милиона лв., с които да бъдат ремонтирани пет от шестте спортни учебни заведения, чиито принципал е ведомството.

През последните години изискванията за учебно-тренировъчен развой на децата от ден на ден са се влошавали, достигайки извънредно обезпокоително положение. В същото време страната е неглижирала казуса и не е оказвала нужната поддръжка. По самодейност на министър бяха подхванати дейности, с цел да се окаже нужната помощ на учебните заведения в София, Пловдив, Варна, Плевен и Русе, съощават от спортното ведомство.

Заделеният финансов запас ще бъде възложен на шефовете им, които по легален и уместен метод следва да възложат осъществяването на нужните поправки. По този метод спортните учебни заведения ще бъдат приведени в положение, отговарящо на потребностите за осъществяване на естествен образователен и подготвителен развой. " Не мога да допускам, че за толкоз доста години никой не се е погрижил за изискванията, в които се приготвят бъдещите първенци на България “, съобщи министър.

Заделените 6 милиона лв. са обезпечени като резултат от доста по-внимателната, икономична, ефикасна и целесъобразна политика, която ММС води във връзка с паричния запас, възложен от страната. Това демонстрира, че при положително ръководство, учредено върху транспарантни и обществени правила, е допустимо и ще има задоволително финансиране за българския спорт. В този подтекст изпълнени са също уговорките към спортните федерации и клубове като сполучливо се осъществят всички ръководени от министерството стратегии.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР