Месец декември е един от най-празничните месеци в годината, наситен

...
</TD
>Месец декември е един от най-празничните месеци в годината, наситен
Коментари Харесай

Палят светлините на елхата в Западен

Месец декември е един от най-празничните месеци в годината, кондензиран с доста топли страсти. Район " Западен “ готви поредност от събития, отдадени на най-обичания празник в нашия календар – Коледа. Новият кмет споделя:  " Тази година желаеме да пресъздадем една по-различна атмосфера в региона, да покажем отношение към хората, да запалителен освен светлините на коледната елха, само че и вярата им, че може да има един по-добър и хуманен свят. "

Днес от 17,30 в парка на територията на някогашната Гарнизонна фурна ще се организира празненство с богата тематична стратегия, в която ще вземат присъединяване надарени деца от 12 детски градини и учебни заведения. Наред с песните и танците, за положителното въодушевление ще се погрижат положителният Дядо Коледа и красивата Снежанка, които са подготвили лакомства и дарове за децата. Тържеството ще завърши със запалването на светлините на 9-метровата коледна елха.

Сред другите събития, които регион " Западен “ провежда, е коледният базар във фоайето на кметството. Сръчни деца ще подготвят коледни дарове – играчки, картички, сувенири и лакомства. Винаги Новата година я посрещаме със сурвачка в ръка. Това е една доста остаряла и свята традиция, обвързвана със здравето, младостта и плодородието. Затова и тази година ще има галерия на ръчно направени сурвачки от малчуганите и техните родители.

Всеки, който желае, може да закупи подарък от Коледния базар, като със събраните средства ще подпомогнем деца от региона.

Станете част от събитията на " Западен “ и дано тази Коледа да бъде по-споделена и красива.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР