Мегазвездата на българския футбол откри в Mall Plovdiv магазин със

...
</TD
>Мегазвездата на българския футбол откри в Mall Plovdiv магазин със
Коментари Харесай

Христо Стоичков откри магазин на своята марка в Пловдив

Мегазвездата на българския футбол откри в Mall Plovdiv магазин със своя фешън бранд H8S. На събитието участваха известни персони от спортния и стилния свят, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

Това е първият магазин на H8S в родния град на Стоичков. В мрежата, която включва Пловдив, Бургас, Варна и София, се показват извънредните артикули на влиятелния фешън бранд на българския пазар. Самият преряза лентата в наличието на ВИП посетители и медии.

" Щастлив съм, че хората, с които работя, вършат нещата комфортни. Преди да излязат на пазара, постоянно опитвам аз, тъй като в случай че на мен ми е удобно, и на другите ще им е удобно " - сподели той. Смята, че би трябвало да се върне спортът за децата и със съидейници е направил план, който би трябвало да се показа в МинистерствоТО на образованието и по-късно в учебните заведения. 

На събитието пристигнаха десетки другари на. " За мен е доста значимо, че останахме другари с хората, от които съм се учил. Дойдоха да ме уважат, което е огромна част за мен и доста благодаря на тези огромни персони. Обичта и любовта за мен са доста значими " - показа Камата. Специално за откриването дойдоха и братята Благовест и Светослав Аргирови, облечени с фланелки от марката на футболиста.

На въпрос на Plovdiv24.bg дали е била сложна трансформацията от сполучлив футболист в сполучлив предприемач, Стоичков отговори негативно. " Нищо не ми костваше, тъй като когато си теоретичен на ред и дисциплинираност е доста по-лесно. Всички девойки и момчета, които са в магазините, знаят, че първо е дисциплината и уважението. Бизнесът е на задна линия " - показа той.

Верните почитатели на мегазвездата имаха опция да вземат подпис върху биографичната му книга " Историята " или златна топка, както и да се снимат с Камата. 

Модният бранд, в който е вплетена цифрата 8, донесла международна популярност на, предлага на клиентите необятна гама от модни аксесоари, дрехи и обувки за мъже и дами. " Нашата задача е да предоставим на нашите клиенти най-висококачествени артикули, които съчетават жанр, комфорт и характерност " - споделя бранд мениджърът Виктория Памукова.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР