Lidl откри 10-ия си магазин в град Пловдив, който се

...
</TD
>Lidl откри 10-ия си магазин в град Пловдив, който се
Коментари Харесай

Голяма търговска верига откри десетия си магазин в Пловдив

Lidl откри 10-ия си магазин в град Пловдив, който се намира на бул. " Пещерско шосе " 153а. Това е 122-ят обект на веригата в страна, а инвестицията в него е за над 15 млн. лева Така с отварянето му Лидл България дава опция на повече консуматори да се възползват от качествени артикули на оптимални цени.

Най-новият Lidl в Пловдив е първият магазин на веригата в града, който ще предлага прясно изпечено българско пиле. Обектът разполага и с шест каси на самообслужване, а електронните ценови табели са още едно изобретение, което способства за модерната визия на просторната комерсиална зала от цели 1408 кв. м. За тази атмосфера благоприятстват и вътрешните щори, които придават още по-уютен тип на магазина. А за бързото и комфортно извършване на покупки, с което са привикнали клиентите на Lidl, има и просторен паркинг със 101 места.

Обектът дава отговор на най-новите модерни софтуерни и екологични стандарти. Следвайки тактиката за рационализация и благоустройство на магазините си, и този е с съвременно съоръжение от висок клас за енергийна успеваемост и LED осветяване.

По традиц ия всички гости на Lidl в деня на откриването са посрещнати с дарове, дегустации на артикули от личните марки на веригата и преференциални оферти, както и доста балони, игри и занимания за най-малките.

През цялата 2023 година компанията продължава устойчивото разгръщане на комерсиалната си мрежа. Чрез топ местоположения, съвременна визия и реформаторски метод смарт дискаунтърът обезпечава още повече благоприятни условия за мъдро извършване на покупки на своите клиенти, без да се постанова да избират сред цена или качество, експедитивност или деликатно селектиран подбор.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР