Лидерът на ГЕРБ обяви днес, че със сигурност на местните

...
</TD
>Лидерът на ГЕРБ обяви днес, че със сигурност на местните
Коментари Харесай

Бойко Борисов намекна кой ще е новият кандидат за кмет на Пловдив от ГЕРБ

Лидерът на ГЕРБ разгласи през днешния ден, че сигурно на локалните избори следващата година Пловдив ще има нов претендент за кмет. Днес той бе на ревизия на стадиона на Ботев.

" Пловдив ще има нов претендент за кмет. Имаме толкоз положителни хора тук, че кмет все ще намерим. Знаем кой какъв брой може и какъв брой може да му се разчита. направи хубави неща за града, само че въпреки всичко умората и износването при политиците е реалност ", сподели Борисов пред публицисти ", сподели той пред публицисти.

Бившият министър председател не пожела да назове конкретно кой ще е претендентът на партията, само че съвсем несъмнено това ще е кметът на регион " Тракия " -. Борисов не крие своите благосклонности към него и през днешния ден загатна за това. На днешната среща Борисов, до момента в който отговаряше на въпросите, внезапно спря сподели:

" А Коцето, кметът на " Тракия " къде е? Я ела тук да те видя! Искам да си доста по-ангажиран! Ще ти кажа за какво.

" На мен Коцето доста ми харесва, жителите на " Тракия “ също го харесват ", отговори Борисов на съответен въпрос дали ще е претендентът за кмет следващата година.  

е към този момент кмет на " Тракия " трети мандат. На локалните избори на 27.10.2019 година е определен за областен кмет на първи тур с над 60 % от гласовете.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР