Лидерът на БЗНС Илия Зюмбилев е номиниран за областен управител

...
</TD
>Лидерът на БЗНС Илия Зюмбилев е номиниран за областен управител
Коментари Харесай

Ексклузивно: Лидерът на БЗНС номиниран за областен управител на Пловдив

Лидерът на Български земеделски народен съюз Илия Зюмбилев е номиниран за регионален шеф на Пловдив. Десните обединения се спрели на младия политик след неуспех на разискванията на останалите кандидатури, научи извънредно Plovdiv24.bg .

Той е кандидатура на Български земеделски народен съюз. Политическа партия (най-вече в лицето на ) и Демократична България са били срещу и са държали на компрометирания Кольо Динков, за който към този момент писахме, само че кандидатурата на Зюмбилев е била подкрепена от локалния водач на ГЕРБ и и съвсем несъмнено точно той ще е новият регионален шеф.

Илия Зюмбилев удостовери пред медията ни, че е получил предложение за поста. . 

Припомняме, че през последния месец най-упорито се спрягаше името на , след като . Депутатът от Политическа партия, за който се твърди, че персонално лобирал за проф. Динков, отхвърли информацията. Plovdiv24.bg  . Неговото име също е коментираните. 

Неразбирателството сред съдружните сътрудници Политическа партия и Демократична България е повода да не се излъчи обща кандидатура. От Демократична България държали на градския водач на ДСБ, който сега е народен представител, преди този момент беше регионален шеф, а още по-рано общински консултант в Общински съвет - Пловдив. Самият Иванов обаче по-скоро не е податлив да се върне на пл. " Н. Мушанов " 1.

Сред обсъжданите имена е и това на самостоятелният общински консултант, който в последните месеци е изключително деен в разгромяването на неправдите в управническите решения на градската администрация. Слави  Георгиев не крие, че има афинитет към кабинет №1 на пл. " Стефан Стамболов " №1.

къде на подбив, къде на съществено сподели, че ГЕРБ също може да предложи човек, ако  разреши.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР