Кръстовището на бул. Пещерско шосе с улица Царевец ще бъде

...
</TD
>Кръстовището на бул. Пещерско шосе с улица Царевец ще бъде
Коментари Харесай

Готвят нов транспортен капан, този път в Западен

Кръстовището на бул. " Пещерско шосе " с улица " Царевец " ще бъде затворено за придвижване за три месеца поради полагането на тръбите на Южния обходен колектор. Очаква се това да се случи при започване на февруари, когато завърши работата по кръстовищата на " Царевец " със " Солунска " и " Хаджи Димитър ", предава Plovdiv24.bg .

Колекторът към този момент е построен след пробива " Модър - Царевец " и в северна посока ще  продължи по " Царевец " към " Пещерско шосе ". По план оборудването минава поредно през кръстовищата с " Хаджи Димитър " и " Солунска ", като работата по всяко от тях ще бъде за период от десетина дни. Движението на коли няма да се стопира изцяло и ще е допустимо прекосяването. 

Самата " Царевец " следва да бъде разширена с още едно двулентово платно. Там би трябвало да се положат и тръбите на колектора. Плановете са всички тези действия да бъдат приключени до края на януари. Едва по-късно ще се пристъпи към затваряне на кръстовището с " Пещерско шосе ". От община Пловдив към момента не са дали позволение за прекъсването на трафика.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР