Кой е най-големият личен провал на кмета ? Този важен

...
</TD
>Кой е най-големият личен провал на кмета ? Този важен
Коментари Харесай

Общински съветник: Знаете ли кой е най-големият личен провал на кмета Здравко Димитров?

Кой е най-големият персонален неуспех на кмета? Този значим въпрос зададе самостоятелният общински консултант, а отговорът е пробивът " Модър-Царевец “.

Обектът е за над 10 милиона лв. и е със 100% обезпечено финансиране по общински заем.

" Каква е историята? Още предишния мандат имаше извършена социална поръчка за осъществяването на пробива под " Модър-Царевец ". Кметът пристигна и анулира тази социална поръчка и организира нова. Но там изпълнителят още веднъж беше същият, който завоюва и предната социална поръчка, само че към този момент бяха изгубени шест месеца “, напомни Георгиев.

Срокът на осъществяване за обекта е три години и след направена ревизия на място от общинския консултант, се вижда, че в края на тези три години няма нищо приключено по този план. Навсякъде има строителна техника, всичко е разбъркано и не му се вижда краят.

" Най-лошото е следното, в комплект с Модър-Царевец върви цялостната реорганизация на улица “Царевец " и бул. “Хаджи Димитър ". Булевард “Хаджи Димитър " е в трагично положение и недоволствата от жителите са ужасно доста. В същото време улица “Царевец " даже не е стартирана “, означи.

Той добави, че се касае за обекти със 100% обезпечено финансиране и с цялостен кулоар за работа.

Според общинския консултант, целият този безпорядък демонстрира неспособността на да управлява процесите по осъществяване на обектите в Пловдив.

" Намираме на фона на най-големия неуспех на кмета. Това трябваше да бъде венецът на неговото ръководство, където той да реже лентата и да обира лаври, само че виждаме, че този обект се трансформира в неговият максимален неуспех “, сподели Георгиев. 

Той счита, че Пловдив заслужава повече и най-много заслужава да има обекти, които се приключват в период.

" дължи опрощение на пловдивчани “, счита общинският консултант.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР