Ковид тръшна адвокат Владимир Шейтанов, което стана причина да

...
</TD
> Ковид тръшна адвокат Владимир Шейтанов, което стана причина да
Коментари Харесай

Ковид застигна адвокат по дело за починала родилка

Ковид тръшна юрист Владимир Шейтанов, което стана причина да не се дава ход на дело за гибелта на родилка от Карлово, тъй като е подложен под карантина. Подсъдимият - лекар Захари Стойчев, и вторият бранител юрист Христов били контактни с Шейтанов и също не се явиха в правосъдната зала. Болният правист подава молба за насрочване на процеса за друга дата и показа лабораторно проучване за позитивен тест за К-19, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

Срещу Захари Стойчев е повдигнато обвиняване в това, че на 19.06.2020 година в Карлово, обл. Пловдив, в МБАЛ " Д-р Киро Попов “, като дежурен доктор – акушер-гинеколог по АГ, заради немарливо осъществяване на правно регламентирана активност, представляваща източник на нараснала заплаха – лекарска специалност, при водене на раждане, предизвикал щедро кръвотечение и кръвозагуба, в следствие от погрешно наложения форцепс /начин на изпълнение/ е предизвикал гибелта на Н.С.-Д., настъпила на 16.07.2020 година в УМБАЛ " Св. Георги “ ЕАД гр. Пловдив.

Нито един от призованите потърпевши очевидци не участваха. Дойде само брачният партньор на умрялата Драгомир Делков и то без адвокатката си, която не е получила в точния момент призовка. Разпоредителното съвещание е планувано за 18 ноември от 13 часа.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР