Концерт за събиране на средства за лечението на малката Вили

...
</TD
>Концерт за събиране на средства за лечението на малката Вили
Коментари Харесай

Заедно за Вили събира средства за 5-годишно момиченце, болно от страшна болест

Концерт за събиране на средства за лекуването на дребната Вили се организира през вчерашния ден (14.11.22) в " Тракия " в Пловдив. Изпълнители бяха звезди от тазгодишното и миналогодишни издания на риалити формата " Гласът на България ". 

За Вили:

Тя е на съвсем 5 години, а по-голямата част от живота си е прекарала в лечебни заведения в битка за живота си! Откриват рак на дребния мозък, когато е едвам на година и 8 месеца и се стартира тежката борба с заболяването. В България отхвърлят лекуване. Заминава в Гърция и там вършат пет интервенции, само че туморът се връща още веднъж и след това още веднъж и там също отхвърлят по-нататъчно лекуване. Алтернатива за лекуването намират в болница в Истанбул, където посредством хапчета и химиотерапия съумяват да надвият тумора. В продължение на доста време Вили диша през тръба и се храни през друга такава! Борбата обаче не стопира до тук, защото тя би трябвало да продължи лекуването си, с цел да не се върне още веднъж тумора! Лекарствата костват доста, парите вървят непрекъснато, а сметката понижава всеки ден!

Нека всеки, който е желал да пристигна на концерта и да помогне, само че не е съумял, го направи по следният метод:

Дарителска сметка - BG37UNCR70001524706999

Revolut - elle 

PayPal -



Звездите от " Гласът на България " пяха и свиреха в продължение на 3 часа макар не толкоз положителните климатични условия, за което сме им безпределно признателни!
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР