Коледен базар Капана ще се проведе в Пловдив от 16

...
</TD
>Коледен базар Капана ще се проведе в Пловдив от 16
Коментари Харесай

В Пловдив вече заговориха за Коледа

Коледен базар " Капана " ще се организира в Пловдив от 16 до 26 декември! Първата стъпка към сладкото неспокойствие от коледните празници е в упованието и фантазиите за подаръците, срещите, украсяването. Вижте какво сме ви подготвили, сигурни сме, че ще се размечтаете, споделят уредниците. И прибавят:

" 101 изложители ще ви оказват помощ с усмивка на разположение да решите успешно въпроса " на кого какво да подаря “. Те са приготвили за вас бижута, облекла, книги, детски ръчно правени играчки, коледни украси и играчки, занаятчийски храни и питиета, картини, керамични произведения, дърворезби, лампи, свещи, козметика, които са единствено част от разнообразната палитра креативен продукти готови за светлия празник.

Следете представянето на всеки от тях тук и в страницата на Kapana Fest. Така ще си набележите авансово какво и на кого желаете да подарите. Ако търсите истински, красиви, практични и персонални дарове – нашите изложители са отговора на този въпрос.

Благотворителни дела, в които да се включите както и колкото ви е допустимо ще бъдат част от коледното градче. Всяка помощ е от голяма важност и ни трансформира в нечие коледно знамение.

Верни на традицията от рано започнахме подготовката на обилната коледна декорация, направена особено за Коледен базар Капана, която придава още светлина, искра и магия на персоналната ви коледна приказка. В устрема да спомогнем същинските елхи да си останат в гората, подготвихме 3 богато украсени изкуствени елхи, 2 км коледни елхови гирлянди с играчки и 2 км коледни лампички. 

Заповядайте още на 12 декември или по-късно, и украсете с определена от вас играчка някоя от коледните ни елхи на мостовото оборудване над ул. " Гладстон “ или кръстовището на ул. " Златарска “ и ул. " Загреб “ в квартал " Капана “. Една от светлинките, които ще радват хората цяла Коледа, ще е вашата. 

Отговорът на въпроса " Съществува ли дядо Коледа? “ зависи от вас. Ние с радостния дъртак сме подготвени да ви посрещнем с усмивка и коледно въодушевление.

Елате на 24 декември с децата и околните си – дядо Коледа и Снежанка ще ви чакат за фотоси и са подготвени да чуят какви дарове желаят най-малките посетители на Коледен базар Капана.

Елате и на 25 декември и покажете на вашето дете, че дядо Коледа в действителност извършва стремежи. Донесете с вас подаръка, който сте приготвили за хлапето си, дайте го неусетно на дядо Коледа и той ще му го подари.

Колкото по-рано стартира подготовката за празника, толкоз по-дълъг и цялостен ще е той. Споделете програмата на Коледен базар Капана с другари. Поканете тези, които си идват особено за празниците; разкажете за събитието на тези, които се чудят дали да дойдат в Пловдив за Коледа. Съберете обичаните си хора на обичаното си място – Коледен базар Капана. Чакаме ви занапред! ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР