Когато Васко Вътев стане кмет на този район, първата му

...
</TD
>Когато Васко Вътев стане кмет на този район, първата му
Коментари Харесай

Славчо Атанасов: Васко Вътев ще бъде добър кмет на Южен

Когато Васко Вътев стане кмет на този регион, първата му работа ще е да събере екип и да го подреди отново! Сами виждате в какво положение е регион " Южен " сега - разкопан в нескончаеми поправки и планове, прахуляк, тапи и блокирани транспортни артерии. Никой не трябва да се помирява с този метод на живот, никой не заслужава канални води да се изливат под прозорците му цяло лято, да гази в тиня и прахуляк с години и да обикаля с километри, с цел да се прибере у дома с колата си. Убеден съм, че Васко е бъде превъзходен кмет, тъй като има опит в работата с хора, умее да вкарва ред и работи умно и с проект.

Така, претендент за кмет на община Пловдив от коалиция “Съединени за Пловдив " се обърна към жителите на " Кючук Париж ", събрани в парк " Белите брези " в неделния следобяд. По покана на претендента за областен кмет от обединението Васко Вътев, за хората в парка пя двукратната победителка от “Пирин фолк " Мелек Ерен. Уникалния глас на младата пловдивчанка развълнува всички и скоро в парка се изви хоро.

“Ускореното довеждане докрай на ремонтите в града е точка първа в програмата на обединението и в моя персонален проект за регион “Южен " ", сподели Васко Вътев.

“Не укривам, че в този квартал се усещам вкъщи си, тук е минал съвсем целия ми живот ", добави. “Град Пловдив има потребност от доста по-грижливи стопани от тези, които го управляваха три мандата. Имате опция на 29 октомври да ги свалите от власт и да изберете претендентите на единствената опция на партиите от Сглобката - хората от “Съединени за Пловдив " ", приключи той.

За, Васко Вътев и всички претенденти от коалиция " Съединени за Пловдив " гласувайте с номер 68 в бюлетините!

Купуването и продаването на гласове е закононарушение.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР