Кметът обяви в профила си, че от днес се пуска

...
</TD
>Кметът обяви в профила си, че от днес се пуска
Коментари Харесай

Пускат движението по бул. Христо Ботев още днес

Кметът разгласи в профила си, че от през днешния ден се пуска придвижването по бул. " Христо Ботев ", предава Plovdiv24.bg . Възстановяването на трафика се случва ден преди крайния период, закрепен за 30 ноември. 

" Зелена светлина за придвижването по бул. “Христо Ботев ". От през днешния ден отваряме пътя в двете направления. " - написа Димитров под своя фотография, направена покрай кръговото кръстовище на централна жп гара.

В края на предходната седмица Plovdiv24.bg предвижда, че. 

Участъкът към този момент е асфалтиран и довършителните действия са завършени. Изградена е междинната разграничителна линия сред двете платна и са инсталирани преградните пана. Светофарната уредба е включена, а тротоарът на южното платно е с нови плочки. 

Хоризонталната маркировка е в предупредителен оранжев цвят и се откроява блестящо. 

Строителните действия на територията на самото колело не престават. Очаква се до края на годината да бъдат приключени пътните връзки към бул. " Руски " и ул. " Иван Вазов " и тогава да се пусне придвижването към тях. Първоначално трафикът  трябваше да се възобнови за първия образователен ден 15 септември, само че се наложи удължение на периода поради смяна в метода на създаване на подпорите на подземния проход.

Работата по пробива в посока бул. " Васил Априлов " ще продължи и през идната година.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР