Кметът на община Калояново Младен Кичев бие тревога заради така

...
</TD
>Кметът на община Калояново Младен Кичев бие тревога заради така
Коментари Харесай

Кмет бие тревога заради най-опасния път в Пловдивска област

Кметът на община Калояново Младен Кичев бие паника поради по този начин наречения " Черен мост “, който се намира край селото и има желание да го затвори за придвижване в някои от идващите уикенди. Така планът за ново мостово оборудване беше задвижен. Бяха готови документи за възлагане на планиране и осъществяване и информацията беше оповестена обществено.

След това обаче някогашният към този момент шеф на АПИ Ясен Йорданов реалокира процедурата в София и разгласи, че той ще я пусне централно от там. Йорданов обаче беше освободен от настоящия длъжностен министър на Министерство на регионалното развитие поради открити незаконосъобразни дейности и нищо от обещаното не се случи. Няма оповестена процедура по Закон за обществените поръчки, няма изясненост ще има ли нов мост.

Вече няколко пъти кметът на община Калояново Младен Кичев прави опити да се свърже с АПИ, само че безрезултатно.

" Следващото ми деяние е да затворим мост за петък, събота и неделя, когато е най-голямо придвижването на пътя Старосел-Хисаря. Аз съм надълбоко засегнат. 11 000 души от общината чакат осъществяването на този план. Отново ли ще останат излъгани? “, разяснява Кичев.

Припомняме, че остарялото оборудване носи името си Черен мост поради многочислените произшествия, в това число и с жертви, които през годините стават там. Мостът е стеснен и не дава отговор на актуалните условия на Закона за придвижване по пътищата.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР