Катастрофа на Дъговия мост в Русе се размина по чудо

...
</TD
>Катастрофа на Дъговия мост в Русе се размина по чудо
Коментари Харесай

Катастрофа между кола и тир на Дъговия мост в Русе

Катастрофа на Дъговия мост в Русе се размина по знамение без потърпевши. Инцидентът затрудни придвижването към изхода от града.

Малко преди 13 часа лек автомобил с хасковска регистрация е навлязъл на моста в дясната лента за придвижване. От лявата му страна го е изпреварвал турски тир, като по неразбираеми към момента аргументи се е стигнало до сдърпване, заяви бТВ.

Водачът на колата е изгубил ръководство и тя е отишла към лявата мантинела, в която се е блъснала. Продължила е напред по инерция, при което се е блъснала в другия модул на мантинелата и се е завъртяла в противоположна посока на придвижването. Наложило се е лидерът да употребява пожарогасителя си, защото от предния похлупак е излизал пушек.

Пътувалите в колата мъж и жена не са потърпевши.

Турският тир е спрял на към 200 метра от мястото на конфликта, като резервоарът му се е оказал продънен и е почнал теч на гориво. На място са извикани екипи, които да разчистят пътя от разхвърчалите се елементи и да обезопасят разлива. Преминаването става с нараснало внимание, а аргументите за злополуката се обясняват.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР