Както по-рано днес Plovdiv24.bg ви информира, станалото вече традиция официално

...
</TD
>Както по-рано днес Plovdiv24.bg ви информира, станалото вече традиция официално
Коментари Харесай

Обвиниха администрацията на район Тракия в корпоративна зависимост

Както по-рано през днешния ден Plovdiv24.bg ви осведоми, станалото към този момент традиция публично

В обществената мрежа Facebook се появи объркващ коментар, изработен от Христо Христов от Пловдив през вчерашния ден. Публикуваме го без редакторска интервенция:

" Колеги деятели, да ви обърна внимание на идното събитие. Община " Тракия " доста ненадейно промени датата на разкриване на Велосезон 2023 на 25.03., тази събота, въпреки че безусловно преди два дни се срещнахме с тях и ни споделиха за след три седмици.

Корпоративно подвластни са от " Декатлон " и откриването на новата им площадка. И заради неприятната си организация още не са оповестили новата дата на уеб страницата си, само че ни потвърдиха по телефон по-рано през днешния ден.

Нашата цел е да се съберат колкото се може повече хора, тъй като няма по-добър мотив от възходящ брой велосипедисти в интерес на потребността от нова и съответна велоинфраструктура. Дали ще дойдете в поддръжка на аргумента или няма какво друго да вършиме събота заран или се чувствате с задоволително шанс да спечелите награди от томболата на " Декатлон " не е значимо.

Колкото повече хора, толкоз по-добре. На място ще сме опънали щанд от " ВелоКултура ", с цел да ви представим плана ни за насърчаване на велосипедната инфраструктура в града и в двете прилежащи общини и да отговаряме на въпроси при положение, че някой желае да ни пита нещо

Сега, това е разкриване на ВЕЛОсезон, само че са добре пристигнали всички с по-екологични транспортни средства - велосипед, тротинетка, триколка, едноколка, скейтборд, ролери, сегуей, хавърборд, дори и пеш да се движите никой няма да ви върне. С електричките чартърен на Spark не става.

Маршрутът е по велоалея. Също по този начин е къс, в случай че ви тормозят дълги дистанции - 1,2км. Също по този начин полицията ще обезпечи безвредно секване на двете места, където е нужно. Т.е. можете да дойдете и с 2-годишно дете и с 80-годишен родител, стига да си носите задоволително храна и вода.

Тръгва се в 10:00 на 25.03., събота, от община " Тракия ". Час преди този момент отново там стартира регистрацията за томболата. Прогнозата за момента е за слънчево време 15 до 20 градуса след 10:00, никакъв вятър. Не ми би трябвало лист с искащи. Заповядайте на място, който реши ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР