Живущи в блокове 93 и 89А в бургаския ж.к. Братя

...
</TD
>Живущи в блокове 93 и 89А в бургаския ж.к. Братя
Коментари Харесай

Тези бургазлии искат да има Синя зона пред домовете им

Живущи в блокове 93 и 89А в бургаския ж.к. " Братя Миладинови “ упорстват за въвеждане на " Синя зона “ в пространството пред домовете им. Искането е подкрепено с подписка и е ред на Общинския съвет на Бургас да го почете или не, откри информация на Burgas24.bg .

В претекстовете е посочено, че в тези зони се изпитва ежедневни усложнения за паркиране заради основната причина, че посоченото пространство се е обособило като буферна зона. Паркингът пред 93 блок е напълнен всекидневно с коли от прилежащи блокове, които се възползват от безплатната зона. Там паркират служебни и рекламни коли, такива с регистрационни номера от други градове, паркирани и непотърсени от с месеци, коли на чиновниците на Национален осигурителен институт и Териториален кадастър, които през работната седмицата наброяват над 10 броя, както и от МПС-та на жители, посещаващи държавните институции, както здравна лаборатория и други.

Трудност съставлява и близостта с блок 92, който няма самостоятелен паркинг. " Липсата тук-там за паркиране основава предпоставки за омраза в междусъседските връзки. Проблем се оказва и постройката на Национален осигурителен институт, която е без личен паркинг. Служителите и жителите, които работят в нея и я посещават, паркират колите си най-много пред блок 93 и заемат съответните места от 8:00 - до 17:00 ч. всеки работен ден. Прекомерно многото коли замърсяват въздуха с нездравословни излъчвания, а пешеходците минават мъчно от и до входа си “, стимулират настояването си живущите в региона.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР