Жителка на “Смирненски“ недоволства от безхаберието. Повече от три седмици

...
</TD
>Жителка на “Смирненски“ недоволства от безхаберието. Повече от три седмици
Коментари Харесай

Пловдивчанка: Безхаберие и идиотия! Не е нормално!

Жителка на “Смирненски “ недоволства от безхаберието. Повече от три седмици тя чака да бъде оправен разкопан паркинг, само че нищо не се случва.

Вижте сигнала, който живуща в квартала изпрати в редакцията на Plovdiv24.bg.

" Здравейте, скърбя, само че това безхаберие в този град към този момент не е обикновено. Преди повече от 3 седмици имаше повреда на уличното осветяване на ул. " Равнища ", сред номерата 21, 23 и 25. Първо, дни наред стояхме на мрачно и нищо не се виждаше.

След 3-4 дни пристигнаха едни хубостници, разкопаха сред двата стълба на паркинга и отстраниха повредата. Но към този момент повече от 15 дни може би си остана по този начин - разкопано, тиня бедност, а това е главен паркинг на живущите в блока. Борбата за всяко място е сериозна, имайки поради и околните общежития и картинката към този момент е чудна. Ще съм ви доста признателна, в случай че някой въпреки всичко се мръдне в тази община и си оправи тази идиотия, че на следващия ден ще падне един сняг и отиде чак до пролетта “.

Plovdiv24.bg се свърза с кмета на регион " Западен “, който изясни, че знае за случая. От районната администрация са помолили компанията за улични поправки да спомага и да разкопае там, с цел да се в профил повредата на уличното осветяване. Това е направено, само че към този момент две седмици те се бавят и не зариват разкопаното. " Чакаме ги през днешния ден или на следващия ден ", сподели Колев. Той се извинява на хората за неудобството.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР